onsdag 10 november 2010

O happy day

Parkeringsböter 900 kr. pga ynka 2,8 meter. ska jag börja ha med måttbandet i bilen eller?! och dessutom har jag värk i käken, har haft det nu en vecka så imorgon ska jag till tandläkaren för första gången på säkert 5 år... Trevligt.

5 kommentarer:

  1. Stackas Vännin, e låter som du sku va mammas flickon. Hoppas he tu kan få na hjölp! Ja väit prciss hu e ji!

    SvaraRadera
  2. Å-åo säger jag om du har värk i käken.. hoppas det inte är nåt värre!
    För mig resulterade värk i käken i en porslinstand och en sprucken tand och nu i morgon får jag en "night guard" att bita på under nätterna så jag slipper bita sönder mina tänder och så jag slipper värken från uttröttade käkmuskler som aldigt slappnar av om nätterna.

    Är det ett mamma-problem tro? Skynda dig att få hjälp nu så blir det säkert bra!

    SvaraRadera
  3. oj nej, det där låter ju inte trevligt alls.. hoppas du får hjälp fort nu då!

    parkeringsböter å sånt skit kunde man ju också leva utan. kramen!

    SvaraRadera
  4. Värken kom bl.a. av en elak visdomstand så nu har jag fått penicillin. Tandläkaren misstänkte även att jag gnisslar och biter ihop tänderna om nätterna så hon slipade och slipade i hopp om att jag ska få ett bättre bett. Och Karolina, hon sa faktiskt att man kan gå med fel bett en längre tid utan problem, men om man blir stressad kan det börja orsaka problem! så visst är det ett mammaproblem!

    SvaraRadera
  5. Allt ska man orka med som mamma. Gud vad det sliter på kroppen!!! Skulle det inte vara för en fantastisk orsak (oersättliga små barn som man älskar mest i hela världen) skulle ingen bli mamma.

    Jag gnisslar också och biter ihop, tror att det är svårt att slappna av för att jag dygnet runt är beredd att rusa upp genast nån ropar eller gråter. Som tur får man oftast sova bättre vartefter barnen växer.

    Hoppas din pencillin hjälper! Det gör den nog. Sen ska du i tid försöka lära dig att slappna av till nätterna! Vet inte hur man gör det men du kanske hittar nåt bra sätt =).
    Och hjälper inget så hämtar du en "night guard" som du kan gnissla sönder och spara dina fina tänder.

    SvaraRadera